News Ticker

Sirenele

Au fost odata 3 sirene pe nume Sirena, Ondina si Mimi. Ele trebuiau sa tina acest secret pentru ca mult mai departe de insula pe care locuiau, Kono, exista un banc mare, de fapt un banc exista in fiecare tara, oras, mare, etc. Intr-o zi Sirena s-a dus la cafenea unde lucra iubitul ei. Carli, o fata care lucra acolo a cautat pe net si a gasit un filmulet care arata un om ce voia sa vada o sirena. Carli i-a aratat si lui Deivi. Sirena a auzit asa ca i-a spus sa plece pentru ca Deivi mai devreme a spus ca are un examen important.

Dupa plecarea lui David  si a lui Carli, Sirena s-a uitat pe filmulet si acel filmulet era un cantec al sirenelor din partea de nord. Cantecele lor erau pentru a fermeca submarine. Iar Sirena, fiindca nu era din partea de nord, a afectat-o.

Mai tarziu Mimi si Ondina s-au dus sa adune alge pentru a face inghetata. Cand ele s-au dus sa caute alge Sirena le-a promis ca vine si ea, dar nu a venit. La test Sirena a venit sa ii aduca mancare lui David, dar domnul profesor nu i-a dat voie.  Domnul profesor a intrebat daca o cunoaste cineva pe Sirena, iar David s-a rusinat si s-a ascuns. Dupa ce s-a terminat examenul doi prieteni au intrebat-o daca se simte bine, iar ea nu a raspuns. Apoi Mimi si Ondina au vazut filmuletul si au stiut ce se intampla. David a trebuit sa plece dar i-a promis Sirenei ca sta cu ea, asa ca David s-a urcat in barca, apoi Sirena l-a tras cu puterile ei magice. Zack era acolo si a inceput sa o strige pe Sirena, dar Sirena nu a raspuns , ci a strigat:

– David e al meu! Sirena l-a luat pe David si la dus la apa lunii unde i-a cantat cantecul pe care l-a auzit si ea.

Putin mai tarziu Mimi si Ondina au ajuns la apa lunii, unde Mimi si Ondina au incercat sa cante mai tare decat Sirena si au reusit. Mai tarziu, Ondina a facut sa dispara David de pe barca sa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*