News Ticker

Prieteni adevarati

A fost odata o fetita pe nume Irina. Intr-o zi ea a plecat la o prietena si acolo a stat doua saptamani. S-au distrat mult. Si acolo au fost la: McDonald’s, la film, in parc, la plimbare, peste tot. A fost foarte frumos. Dupa doua saptamani, au venit parintii Irinei, au plecat  intr-o excursie frumoasa, au vizitat mai multe manastiri, au traversat munti si dealuri frumoase .  Dupa cateva zile, Irina a plecat acasa, a zis  tuturor unde a fost ea in vacanta si toti prietenii s-au bucurat mult pentru ea. Numai ca intr-o zi, un coleg a inceput sa fie gelos pe ea  pentru ca el nu putea merge nicaieri din cauza ca nu are nici un prieten.

Intr-o zi s-a suparat atat de tare incat s-a dus sa ii spuna domnului profesor:

– In fiecare zi Irina povesteste tuturor despre vacanta ei atat de intens incat si domnul profesor asculta. Atunci baiatul a strigat tare:

– Eu am vrut sa fiu doar apreciat pentru ca am probleme de sanatate dar voi nici asta nu ati apreciat. Si a inceput sa planga. Domnul profesor s-a apropiat de el si l-a imbratisat, dupa aceea au venit toti colegii si l-au imbratisat.

Dupa un timp Irina si-a cerut scuze ca s-a laudat , si nu si-a dat seama ca faptul acesta l-a deranjat.

Si, cum se intampla mereu intre prieteni , pana la urma, totul s-a terminat cu bine si s-au impacat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*