News Ticker

Povestea Emei

A fost odata o fetita pe nume Ema. In vacanta de vara a mers cu o prietena, pe nume Ana, intr-o excursie. Dupa ce s-a intors acasa i-a spus mamei ei ca nu i-a placut comportamentul prietenei  ei. Ema a incercat de mai multe ori sa o atentioneze asupra greselilor ei, insa Ana nu o asculta niciodata.

Ana se comporta foarte urat si cu Ema si cu ceilalti copii. Asa s-a comportat toata excursia. Dupa ce vacanta a trecut , la scoala se comporta asa de frumos cu Ema iar pe cea mai buna prietena a Emei o ignora intentionat.

Dupa o saptamana Rodica, cea mai buna prietena a Emei i-a zis sa se schimbe si sa nu mai fie asa de rea cu amandoua, asta daca vrea sa fie in continuare prietene, si putin mai tarziu dupa ce Ema plecase sa se joace, Ana i-a spus Rodicai ca ea nu vrea sa se schimbe iar atunci Rodica a venit la Ema i-a spus tot adevarul. Atunci cand Ema si-a dat seama ca ea nu este o  prietena  adevarata. Iar Ema cu Rodica au hotarat sa nu mai fie prietene cu Ana pentru ca aceasta incerca mereu sa le desparta.

De atunci relatia dintre ele s-a schimbat. Totusi,  intr-o zi Rodica si Ema s-au gandit sa ii mai dea o sansa  Anei , fiindca le era foarte dor de momentele lor de pritenie , sa se comporte frumos, pentru ca isi doreau sa fie toate 3 prietene. Si asa s-a si intamplat. De atunci , fiecare dintre ele a invatat despre cat de important este felul in care vorbesti si te porti cu prietenii tai, ei te suporta fiindca iti sunt prieteni, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ii respecti si sa le vorbesti frumos. Si astfel relatia lor a devenit foarte puternica.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*