News Ticker

Midi si puiul de dinozaur

Este dimineata. T-rexul Midi se plimba prin padure sa caute mancare. In perioada aceea nu prea se mai gasea mancare si din cauza aceasta mureau multi dinozauri.

Intr-o zi, cand Midi se plimba in padure, a vazut pe jos un ou de dinozaur. Prima data a vrut sa-l manance dar apoi a stat putin pe ganduri si a zis:

– Eu nu-l pot manca! El este o specie de-a noastra! Micutul acesta va descoperi noi mancaruri, pe care le vom manca impreuna. Cand s-a dus sa le arate si celorlalti dinozauri, acestia au vrut sa il manance.

Midi l-a ascuns pe micut intr-o pestera, iar ziua il scotea la plimbare si noaptea il punea la loc.

Dar intr-o zi, cand Midi se ducea sa-l scoata din pestera a vazut un alt T-rex aplecat foarte mult peste ousor pentru al manca. Cand Midi l-a vazut asa de aproape de ou s-a speriat, dar apoi s-a linistit si i-a explicat de ce nu trebuie sa-l manance iar el a inteles, si le-a explicat si celorlalati dinozauri.

Peste o luna  a aparut mama oului, o doamna T-rex care pierduse oul in drum spre casa. Aceasta a ramas o saptamana la Midi iar in aceeasi  saptamana a iesit din ou un pui de T-rex. Deoarece puiutul nu avea un tata, doamna T-rex a decis sa se casatoreasca cu Midi.

A fost o nunta minunata!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*