News Ticker

Povesti de groaza

Era odata o fetita pe nume Andra. Acea fetita avea in clasa o prietena foarte buna, ea mai era prietena si cu alta fata care prin jurul ei se lauda ca ea a mers undeva si ca are o jucarie mai frumoasa decat a celeilalte prietene.

Intr-o zi cand doamna profesoara le-a dat voie sa iasa afara, ea, impreuna cu un coleg si prietena ei au spus povesti de groaza. Cea mai buna prietena a Andrei a povestit:

– Intr-o zi cand o fata venea la scoala, a sarit peste gardul casei. Casa ei era exact langa scoala, dar din pacate fetita aceea nu avea pe nimeni sa aiba grija de ea. In acea, zi cand sa sara gardul si-a prins piciorul acolo. A incercat sa si-l scoata dar nu a putut asa ca a murit de sete si de foame. Prietena Andrei a povestit ca daca te duci la casa ei cand fulgera si tuna se vede chipul fetei adevarat, dar Andra nu a crezut-o si nici prietenul ei. Prietena Andrei a zis ca a fost acolo cu verisorul ei cand ploua, tuna si fulgera si a vazut un sicriu care s-a deschis si inauntru era un cufar dar le era prea frica sa il deschida asa ca s-au urcat pe biciclete si au fugit repede acasa.

Asa s-a terminat povestea de groaza.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*